• امروز : جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 18 - شوال - 1445
  • برابر با : Friday - 26 April - 2024
8
فیلم‌سازی برخی شیعیان درباره وقایع تاریخی سبب اعتراض دبیر شورایعالی امنیت ملی ایران شد

پشت پرده توئیت شمخانی علیه یک فیلم!

  • کد خبر : 1431
  • 07 دی 1399 - 16:56
پشت پرده توئیت شمخانی علیه یک فیلم!
برخی سرمایه‌گذار اصلی این فیلم را یاسر الحبیب کویتی می‌نامند، فردی که سال‌هاست سیاست‌های خاصی در قبال اهل‌سنت را دنبال می‌کند و در ایران به این نوع تفکرها شیعه‌انگلیسی می‌گویند

اختصاصی انطباق – گروه بین الملل: سال‌هاست که اختلافاتی میان گروه‌های مختلف اسلامی وجود دارد که البته همواره توسط برخی بزرگان سعی شده اشتراکات را جایگزین اختلافات کنند ولی بازهم در این بین احساسات جماعتی به افزایش اختلافات دامن می‌زند.

افراط‌گرایی شیعه و سنی، مسیحی و یهودی، بودایی و زرتشی نمی‌شناسد؛ این رویکرد در هر مکتب و دینی مردود است و عوامل دامن زدن به این منش یا مغرض و جاهل هستند یا فهم مناسبی از ادیان و مکاتب ندارند.

در تازه‌ترین رویدادی که هم‌زمان با ایام‌شهادت حضرت زهرا(س) دخت گرامی پیامبر اسلام(ص) صورت گرفته‌است، انتشار تریلری از”فیلمی به نام “THE LADY OF HEAVEN” معادل عربی (سیدة الجنة) و معادل فارسی (بانویی از بهشت) است؛ فیلمی که علی‌شمخانی، دبیر شورایعالی امنیت ملی نیز به آن واکنش نشان داد و محصولی تفرقه‌برانگیز و حاصل دست شیعه موسوم به انگلیسی خواند.

محتوای فیلم

داستان این فیلم راویت زندگی کودکی عراقی است که مورد تهاجم داعش قرار گرفته و قدرت و اهمیت صبر کردن را پس از گذشت ۱۴۰۰ سال با تأسی از زندگی حضرت زهرا(س)می‌آموزد. این کودک پس از مرگ مادرش به خانه جدیدی می‌رود، جایی که مادربزرگ مهربانش داستان زندگانی حضرت فاطمه(س) را برای او تعریف می کند. این فیلم در تلاش است تا رنج های آن حضرت را با ماجرای کودکی در قرن بیست و یکم تطبیق دهد. کارگردان این فیلم، “Eli King” و تهیه کننده آن “حسین أشمیری” است. همچنین از بازیگران این فیلم می توان به “Ray Fearon”، “Mark Anthony Brighton”، “Denise Black”، “Oscar Garland” ، “Chris Jarman”، “Alex Hughes”، “Dimitri Andreas”، “Lucas Bond” و “Sami Karim” اشاره کرد.ژانر این فیلم در سه سبک درام، اکشن و تاریخی می باشد.

پشت‌صحنه یک فیلم

برخی سرمایه‌گذار اصلی این فیلم را یاسر الحبیب کویتی می‌نامند، فردی که سال‌هاست سیاست‌های خاصی در قبال اهل‌سنت را دنبال می‌کند و در ایران به این نوع تفکرها شیعه‌انگلیسی می‌گویند. یاسر یحیی عبدالله حبیب سلام الحبیب» در سال ۱۹۷۹ در کویت و در خانواده‌ای مذهبی به دنیا آمد. او در نوجوانی وارد فعالیت‌های خبری ـ سیاسی کویت شد و با روزنامه‌های مختلفی (از جمله: الوطن، صوت الکویت، الطلیعه، الرای العام، القبس) همکاری کرد.

الحبیب از قم تا انگلیس

این روحانی شیعه پس از آشنایی با سید محمد شیرازی (برادر بزرگتر سید صادق شیرازی) در سال ۱۹۹۶ یعنی زمانی که تنها ۱۷ سال داشت به قم سفر کرد و مدتی را به شاگردی سید محمدرضا شیرازی (فرزند سید محمد) گذراند. این ارتباط استاد و شاگردی باعث شد که در مراسم گرامیداشت محمدرضا شیرازی که در حسینیه رسول اعظم لندن برگزار شد نیز یاسرالحبیب به عنوان سخنران مراسم از سوی بیت شیرازی برگزیده شود. یاسر الحبیب بعد از مدتی به کویت بازگشته و در ۲۱ سالگی (سال ۲۰۰۰) فعالیت‌های مذهبی‌اش را با تأسیس هیئت «خدام المهدی» و انتشار مجله «المنبر» در کویت آغاز کرد.

سوابق فرهنگی الحبیب

۱_ راه اندازی روزنامه Shia newspaper

۲_ حوزه امامین عسکریین (ع)

۳_ هیئت خدام المهدی (ع)

۴_شبکه ماهواره‌ای فدک

۵_شبکه ماهواره‌ای صوت العتره

۶_سایت القطره

۷_پروژه بزرگ ساخت مسجد محسن شهید

۸_ساخت حسینیه‌ رسول اعظم

پیشنیه درگیری با جمهوری‌اسلامی

برخی منابع مدعی بودند که در ماجرای حمله به سفارت ایران در لندن نیروهای نزدیک به این روحانی شیعه نیز دست داشتند. ماجر از این قرار بود که روز جمعه۱۸ اسفند سال ۹۶ حوالی ساعت ۲۱ به وقت ایران گروهی وابسته به هیئت «خدام المهدی» با یورش به سفارت جمهوری‌اسلامی در لندن پرچم جمهوری ‌اسلامی آن را پایین آورده و پرچم خدام المهدی را نصب نمودند. اعضای این فرقه در حالی که تصاویر سیدصادق شیرازی و سیدحسین شیرازی را به همراه داشتند با شعار علیه مقامات جمهوری‌اسلامی به توهین به مقدسات اهل سنت پرداختند. این اقدام که همزمان با سفر بن سلمان به انگلیس صورت گرفت به صورت زنده از شبکه‌های فدک و … وابسته به تشیع انگلیسی به صورت زنده پخش شد. این اقدامات به دنبال بازداشت «سید حسین شیرازی» یکی از روحانیون اصلی جریان موسوم به تشیع انگلیسی رخ داد. پس از بی اعتنایی چند باره سید حسین شیرازی به احضار قانونی مراجع قضائی، این مراجع اقدام به جلب وی در خیابان چهارمردان قم کردند. برخی مدعی بودند سید حسین شیرازی، با استفاده از امکانات تهیه شده توسط انگلیس و سعودی ها، به دنبال مرجعیت موروثی است.

بدعت‌های نامبارک

یاسر الحبیب در ویدئویی که در تاریخ ۱۷ دسامبر ۲۰۲۰ در سایت یوتویوپ منتشرکرد از ابعاد دیگر این فیلم پرده برداری نمود. وی در بخشی از این کلیپ چنین گفته است: امروز حالم انقدر خوب است که توانایی وصفش را ندارم. بنظرم کار بسیار مؤثری انجام شد. برای این فیلم به قدری تلاش شده که هر بیننده ای با دیدن آن واقعیت ماجرا را حس می‌کند. در این فیلم از جلوه های ویژه و موسیقی حرفه ای استفاده شده است. اطلاعاتی که یاسر الحبیب از این فیلم می دهد و نیز تریلر پخش شده از آن حاکی از آن است که قرار نیست همچون فیلم هایی که تاکنون توسط شیعیان و یا حتی اهل سنت ساخته شده، چهره پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله پوشیده باشد!دراین فیلم‌چهره پیامبر(ص) بدون هاله ای از نور و یا مستتر نشان داده نشده، ولی چهره حضرت زهرا(س) در آن دیده نمی‌شود. حتی چهره امام علی(ع)نیز به شکل ناملموسی نشان داده شده است.

شبهات یک فیلم

در فیلم مسائلی که می‌تواند حاشیه‌ساز باشد نشان دادن چهره‌های خاص از صحابه و نزدیکان پیامبر(ص)است. بی‌شک روایت‌های تاریخی مصائب مربوط به خود را دارد و باید به روش‌های مناسب و ریزبینانه‌ای انجام شود تا سبب بروز هزینه‌هایی نشود؛ در اینکه دشمنان و نیروهای اهریمنی در طول تاریخ و همچنین این روزها انسان‌های شریف و پاک را از بین می‌برند شکی نیست و داعش نمونه روشن و امروزی این شیاطین است ولی همه مدعیان پیروی از ادیان و مکاتب آسمانی و انسانی باید مراقب باشند که پا در مسیر همین شیاطین نگذارند و جزئی از پازل نشوند؛ آن‌هایی که می‌توانستند در نعمات الهی باشند ولی به مسیر ضالین رفتند و مغضوب شدند.

لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=1431

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.