• امروز : دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - شوال - 1445
  • برابر با : Monday - 29 April - 2024
6
از درخواست استفاه از توالت مشترک تا سالی یک مرتبه برنج خوردن!

تحقیر مردم توسط تریبون‌داران انقلابی؛ به سبک زندگی ۴۰ سال قبل برگردید!

  • کد خبر : 7157
  • 27 بهمن 1400 - 13:05
تحقیر مردم توسط تریبون‌داران انقلابی؛ به سبک زندگی ۴۰ سال قبل برگردید!
نماینده تهران در مجلس در یک برنامه تلویزیونی گفته است: قبلا توقع‌ها کمتر بود؛ مردم از سرویس‌های بهداشتی مشترک استفاده می‌کردند! الان همه به دنبال تجهیزات و وسایل مستقل هستند. توقع‌ها باید تنظیم شود!

به گزارش انطباق ، گرانی و مشکلات اقتصادی، تحریم و بحران‌های اجتماعی و زیست محیطی کم نبود حالا ملت باید زخم‌زبان‌های برخی دلواپسان سابق و مدعیان انقلابی‌گری را نیز تحمل کنند.

دوران روحانی که بود، دلواپسان و مدعیان انقلابی‌گری، مدام بر سر دولت می‌کوبیدند که ملت تحت فشار اقتصادی و مشکلات معیشتی در حال له‌شدن هستند (البته که فشار بر ملت بوده و مردم هم با مشکلات معیشتی زیادی دست و پنجه نرم می‌کرده‌اند)، اما دولت که انقلابی شد و حاکمیت یکپارچه به دست اصولگرایان و دلواپسان افتاد، حالا همان افراد نه تنها از مشکلات روزافزان اقتصادی مردم سخنی نمی‌گویند بلکه ضمن تمجید از عملکرد دولت، مردم را دعوت به صبوری در برابر مشکلات و استقامت می‌کنند. اخیرا آن‌ها پا را فراتر گذاشته و ضمن تحقیر ملت، شرایط زندگی در ۴۰، ۵۰ سال قبل را برای آن‌ها یادآوری می‌کنند و از ملت می‌خواهند که سطح توقعاتشان را از زندگی پایین بیاورند!

برای نمونه حسینی‌کیا، نماینده سنقر در تشریح دستاورد‌های انقلاب، بدون اشاره به گرانی‌های اخیر و کاهش شدید قدرت خرید مردم، گفته است: سالی یک مرتبه برنج می‌خوردیم، نصفش رشته بود، خورش هم نداشت، الان کیه که لااقل هفته‌ای یک بار برنج نخورد؟

پیشتر نیز علم الهدی در مقایسه شرایط کنونی با دوران قبل از انقلاب، گفته بود: «الآن یک کارگر با یک سوم مزد روزانه می‌تواند برای ناهار حداقل یک چلوکباب بخورد اما زمانی که در ایران دلار ۷ تومان بود، یک کارگر با یک سوم مزد فقط می‌توانست نان و پنیر و انگور بخورد. اگر معیارتان شکم است این را هم بگویید!» این ادعا با واکنش و انتقاد گسترده افکار عمومی مواجه شده بود و آن را غیرواقعی دانسته بودند.

حسینی‌کیا در ادامه بدون اشاره به پیشرفت کشور‌های همسایه و یا جایگاه برتر فعلی کشور‌هایی که در زمانی عقب‌مانده‌تر از ایران بوده‌اند، افزود: وسیله نقلیه‌مان در روستا‌ها برای رفت و آمد حداکثر یک مینی‌بوس بود و عموماً برای رفت و آمد بین روستایی و زیارت امامزاده از پشت تریلی تراکتور استفاده می‌کردیم، امروز اکثر خانواده‌های ما لااقل یکی از اعضای خانواده ماشین دارد.

این نماینده مجلس که افزایش فقر و حاشیه‌نشینی، گرانی مسکن و کارتن‌خوابی و اتوبس‌خوابی شهروندان را فراموش کرده با منت خطاب به مردم گفته است: یادتان هست (هر شب) هرکسی در یک گوشه‌ای سرشو زمین می‌گذاشت و می‌خوابید؟ الان طرف زیر پتوی گلبافت و نرمینه خوابیده، گوشی هم دستشه و دو قورت و نیمش باقی است. تلفن هم معنا نداشت، هرکسی می‌رفت سربازی تا دو سال دیگر که بر می‌گشت اصلا کسی از او خبر نداشت.

توالت مشترک

همچنین عبدالحسین روح‌الامینی، نماینده تهران در مجلس در یک برنامه تلویزیونی گفته است: قبلا توقع‌ها کمتر بود؛ مردم از سرویس‌های بهداشتی مشترک استفاده می‌کردند! الان همه به دنبال تجهیزات و وسایل مستقل هستند. توقع‌ها باید تنظیم شود!

این اظهارات در حالی است که به استناد آمارهای رسمی، میلیون‌ها نفر از مردم ایران زیر خط فقر زندگی می‌کنند و اخیرا نیز افزایش قیمت کالا‌های اساسی، باعث فشار شدیدی بر معیشت مردم شده است.

افزایش قیمت و کم‌یابی دارو، گرانی شدید سیب زمینی، شلغم، برنج و… نمونه‌های کوچکی از مشکلات اقتصادی مردم در شرایط کنونی هستند که البته مقامات دولت معتقدند این گرانی‌ها هیچ منطقی ندارند!

لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=7157

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.