• امروز : سه شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 22 - شوال - 1445
  • برابر با : Tuesday - 30 April - 2024
6
چگونه چنین تیم اقتصادی ناهماهنگی می‌خواهد کشور را اداره کنند

دولت رئیسی؛ دولتی با چهار یا پنج رئیس‌جمهور!

  • کد خبر : 4658
  • 25 شهریور 1400 - 11:00
دولت رئیسی؛ دولتی با چهار یا پنج رئیس‌جمهور!
ما می‌خواهیم این دولت موفق شود اما نمی‌دانم چگونه چنین نام‌های بزرگی می‌توانند با یکدیگر همکاری کنند؛ شبیه آن است که دولتی با همزمان چهار یا پنج رئیس‌جمهور داشته باشیم. رضایی شخصیتی قدرتمند است و تلاش می‌کند اقتدار و قدرت‌اش را افزایش دهد و این موضوع سبب ایجاد اختلاف او با مخبر خواهد شد. نمی‌دانم چگونه چنین تیم اقتصادی ناهماهنگی می‌خواهد کشور را در یکی از بدترین بحران‌های اقتصادی در تاریخ معاصر هدایت کند.

به گزارش انطباق ، سایت “میدل ایست‌آی” در گزارشی دولت رئیسی را “دولتی با چهار یا پنج رئیس‌جمهور” قلمداد کرده و می‌نویسد: علیرغم پیروزی راحت رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری، او اکنون در تلاش است تا پست‌های کلیدی خالی مانده در دولت جدید را پر کند چرا که تعدادی از شخصیت‌های اصولگرای با نفوذ کماکان به دنبال افزایش قدرت و نفوذ هستند.

 “میدل ایست آی” می‌نویسد: این نزاع میان سیاستمداران برجسته اصولگرا سبب شده تا دولت نوپای رئیسی را دولتی با چهار یا پنج رئیس‌جمهور توصیف کنند و در پشت صحنه به نظر می‌رسد جبهه پایداری جریان تندروی اصولگرایان نامزدهایش را برای قرارگیری در پست‌های مهم آماده کرده است.

یک منبع مطلع از درون آنچه در دولت رئیسی می‌گذرد می‌گوید: در ابتدا فرهاد رهبر اقتصاددان با سابقه از نفوذ قابل توجهی در حلقه اطرافیان رئیسی برخوردار بود و وظیفه هماهنگی تیم اقتصادی دولت رئیسی را برعهده داشت اما او توسط “محمد مخبر” معاون اول رئیس‌جمهور که از سوی اصولگرایان میانه‌رو حمایت می‌شد، کنار زده و مخبر برنده بازی شد.

یک منبع آگاه می‌گوید: رئیسی و مخبر توافق کردند که چه افرادی را برای وزارتخانه‌هایی که مستقیم یا غیرمستقیم با اقتصاد در ارتباط هستند معرفی کنند اما ناگهان در آخرین روز رئیسی نظر خود را تغییر داد.

مخبر کاملا مخالف انتصاب “حجت الله عبدالملکی” به عنوان وزیر رفاه بود و او را بیش از اندازه جوان و بی‌تجربه قلمداد کرده و معتقد است برای پست وزارتخانه مناسب نیست.

انتصاب محسن رضایی فرمانده سابق سپاه به سمت معاونت رئیس‌جمهور در امور اقتصادی، انتقادات بیشتری را به همراه داشته است.

در واقع، بسیاری شگفت‌زده شده‌اند، چرا که معمولا تصور می‌شد رضایی و مخبر قادر به تفاهم با یکدیگر نیستند.

یک روزنامه‌نگار اصولگرا به “میدل ایست آی” می‌گوید: ما می‌خواهیم این دولت موفق شود اما نمی‌دانم چگونه چنین نام‌های بزرگی می‌توانند با یکدیگر همکاری کنند؛ شبیه آن است که دولتی با همزمان چهار یا پنج رئیس‌جمهور داشته باشیم. رضایی شخصیتی قدرتمند است و تلاش می‌کند اقتدار و قدرت‌اش را افزایش دهد و این موضوع سبب ایجاد اختلاف او با مخبر خواهد شد. نمی‌دانم چگونه چنین تیم اقتصادی ناهماهنگی می‌خواهد کشور را در یکی از بدترین بحران‌های اقتصادی در تاریخ معاصر هدایت کند.

در حال حاضر حتی وزرا نیز گیج شده اند و نمی دانند باید به حرف چه کسی گوش دهند مخبر؟ رضایی؟ رهبر و یا گروه های قدرتند تندرو که ممکن است در آینده سعی کنند تا وزرا را در مجلس استیضاح کنند. وزرا نمی دانند باید از چه فردی اطاعت کنند.

“میدل ایست آی” در پایان می‌نویسد: بسیاری اما باور دارند که جبهه پایداری هنوز بیشترین نفوذ را در دولت رئیسی دارد و عبدالملکی نامزد برگزیده آن جریان برای وزارت رفاه بود. خواسته‌ای که برخلاف نظر مخبر بوده است. منبعی آگاه اشاره می‌کند که جبهه پایداری به دنبال آن بود تا نامزد آن جریان به عنوان وزیر اطلاعات معرفی شود اما در نهایت شکست خورد. انتصاب مخبر نیز به عنوان معاون رئیس‌جمهور با مخالفت جبهه پایداری مواجه شده بود و آن جریان قصد داشت نامزد خود را در این سمت داشته باشد. در مجلس نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری علیه وزیر اطلاعات تازه صحبت کرده‌اند.

لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=4658

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.