• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - رمضان - 1445
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
7
تمام نهاد‌های سیاسی ایران تحت کنترل اصولگرایان هستند

حاکمیت یکدست اصولگرا و چالش‌های پیش روی رئیسی

  • کد خبر : 4364
  • 09 مرداد 1400 - 12:20
حاکمیت یکدست اصولگرا و چالش‌های پیش روی رئیسی

به گزارش انطباق، ابراهیم رئیسی با کوهی از چالش‌ها برای صعود مواجه خواهد بود از بن بست در مذاکرات هسته‌ای تا تیره شدن روابط ایران با امریکا و اروپا و اعتراضات مردم در داخل ایران.  هفته نامه مصری “اهرام ویکلی” در مقاله‌ای تحلیلی درباره چالش‌های پیش روی رئیسی پس از برگزاری مراسم تحلیف می‌نویسد: “پس […]

به گزارش انطباق، ابراهیم رئیسی با کوهی از چالش‌ها برای صعود مواجه خواهد بود از بن بست در مذاکرات هسته‌ای تا تیره شدن روابط ایران با امریکا و اروپا و اعتراضات مردم در داخل ایران.

 هفته نامه مصری “اهرام ویکلی” در مقاله‌ای تحلیلی درباره چالش‌های پیش روی رئیسی پس از برگزاری مراسم تحلیف می‌نویسد: “پس از مراسم تحلیف ابراهیم رئیسی در تاریخ ۳ آگوست تمام نهاد‌های سیاسی ایران تحت کنترل اصولگرایان خواهند بود. در نتیجه رئیس جمهوری تازه ایران جایی برای پنهان شدن نخواهد داشت.

او در شرایط فوق العاده و خاصی قدرت را در دست می‌گیرد؛ ایران درگیر کرونا است، بحران کمبود بی سابقه آب و وخیم شدن اوضاع اقتصادی با نرخ تورم بالا، بیکاری و کاهش ارزش ریال کماکان ادامه دارد.

علاوه بر چالش‌های داخلی، مذاکرات هسته‌ای متوقف شده و واشنگتن و کشور‌های اروپایی از ایران ناراضی هستند. دولت رئیسی با موانع بی‌شماری مواجه خواهد بود؛ در مورد دستیابی به توافق هسته‌ای مشکل زمان‌بندی آن است، چرا که مذاکرات پیش از سپتامبر آینده برگزار نخواهد شد.

اگر کل تیم مذاکره کننده ایران تغییر کنند و رئیسی سرسختی نشان دهد، مذاکرات ممکن است تا ۲۰۲۲ میلادی ادامه یابد که سال برگزاری انتخابات میان دوره‌ای کنگره خواهد بود. در آن برهه زمانی هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات در قبال ایران سخت‌گیری خواهند کرد. آن زمان هر دو حزب خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آماده خواهند کرد. یک دیپلمات اروپایی می‌گوید نگرانی اروپایی‌ها از نابودی برجام است. به دلایل سیاسی داخلی، ایران با تاخیر در بازگشت به برجام قمار می‌کند. دولت بایدن با شور و شوق زیادی برای از سرگیری توافق هسته‌ای وارد کارزار شد این اشتیاق او در حال سرد شدن است. اکنون برای اروپایی‌ها و امریکا اولویت‌های دیگری وجود دارند به خصوص مقابله با چین و روسیه. ایران در آن زمان احتمالا در موضعی قرار خواهد گرفت که نتواند به آسانی جلب توجه کند.

این نشریه در پایان می‌نویسد: ” رئیس‌جمهوری تازه ایران به دنبال کم‌ترین میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری از سال ۱۹۷۹ میلادی به این سو به قدرت می‌رسد. پایگاه رای‌دهندگان به رئیسی را مستضعفان محافظه‌کار تشکیل می‌دهند که از برنامه انتخاباتی او برای مبارزه با فساد، بهبود وضعیت اقتصادی و اشتغال‌زایی حمایت کرده‌اند. چالش پیش روی رئیسی علاوه بر لزوم موفقیت در توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌ها چگونگی جلب حمایت طبقه متوسط شهری، بهبود اقتصاد و مقابله با کرونا و خشکسالی خواهد بود”.

لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=4364

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.