• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 17 - شوال - 1445
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
2
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطرح کرد:

جلوگیری از هدر رفت منابع دانشگاه و ارتقای کیفیت تغذیه بیماران با اجرای کترینگ مرکزی

  • کد خبر : 10314
  • 09 مرداد 1401 - 13:17
جلوگیری از هدر رفت منابع دانشگاه و ارتقای کیفیت تغذیه بیماران با اجرای کترینگ مرکزی
سالاری با اشاره به نارضایتی عمومی از کمیت و کیفیت تغذیه پیش از اجرای کترینگ، گفت: با اجرای کترینگ مرکزی، علاوه بر جلوگیری از هدر رفت منابع دانشگاه، کیفیت تغذیه بیماران و کارکنان افزایش‌یافته است

به گزارش انطباق ،نشست توجیهی اجرای طرح کترینگ تغذیه (تأمین مواد اولیه، طبخ و توزیع تغذیه) دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و همچنین نمایندگان دیوان محاسبات و سازمان بازرسی در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با بیان اینکه یکی از موارد اساسی در عملکرد هر بیمارستان، بحث تغذیه است، اظهار کرد: سالانه حدود ۱۰۲ هزار پرس غذا برای بیماران و کارکنان در استان گیلان مصرف می‌شود.

سالاری با اشاره به نارضایتی عمومی از کمیت و کیفیت تغذیه پیش از اجرای کترینگ، گفت: با اجرای کترینگ مرکزی، علاوه بر جلوگیری از هدر رفت منابع دانشگاه، کیفیت تغذیه بیماران و کارکنان افزایش‌یافته است.

وی با اشاره به تحمیل هزینه‌های بسیار سنگین در بخش تغذیه بر دانشگاه و کیفیت بسیار نامطلوب آن به اذعان بیماران و کارکنان، افزود: همه بیماران، دانشجویان و کارکنان مراکز درمانی از وضعیت تغذیه به‌ویژه کیفیت نامطلوب آن معترض هستند و لازم است این وضعیت به نفع مردم و بیماران تغییر کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اهم نقیصه‌ها در بخش تغذیه، گفت: زیان مالی، منوی غذایی غیراصولی، مطلوب نبودن کیفیت غذا، پرداخت اضافی بابت کسورات کل قرارداد، قیمت‌های متفاوت غذا در مراکز مختلف، ناهمگون بودن تعداد کارکنان پیمانکار در مراکز مختلف، تفاوت نوع و میزان مواد اولیه با شرایط قرارداد و صورت‌وضعیت، استاندارد نبودن غذای اصلی و پیش‌غذا و استاندارد نبودن مواد اولیه از اهم مشکلات تغذیه دانشگاه قبل از اجرای طرح جدید کترینگ است.

سالاری در تشریح دلایل توجیهی ایجاد طرح جدید تغذیه، خاطرنشان کرد: درون‌سپاری امورات تغذیه و اجرای طرح جدید، در راستای جلوگیری از هدر رفت منابع دانشگاه و ارتقای کیفیت تغذیه بیماران است.

وی افزود: اجرای خرید متمرکز مواد اولیه طبخ و انعقاد قرارداد با فروشگاه‌های دولتی، راه‌اندازی اتوماسیون تغذیه در کلیه مراکز و دانشکده‌ها و زیرمجموعه دانشگاه، افزایش کیفیت طبخ و توزیع غذا، کاهش هزینه‌ها و جلوگیری هدر رفت و توزیع بی‌رویه غذا و یا نظارت متمرکز بر امورات تغذیه دانشجویی، بیماران و کارکنان در راستای برنامه‌ریزی مدون از اهدافی است که در طرح جدید تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گیلان دنبال می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اعلام اینکه وضعیت تغذیه نسبت به گذشته به لحاظ کمی و کیفی بهبود نسبی یافته، تصریح کرد: با اجرای طرح جدید تغذیه، میزان غذای تهیه‌شده در مقایسه با سال قبل به‌طور میانگین ۳۵ درصد کاهش‌یافته است.

لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=10314

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.