• امروز : چهارشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 30 April - 2025
12
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان اعلام کرد

صرفه جوئی ۸۲ میلیارد ریالی با انجام تعمیرات و بازسازی تابلوهای فشار ضعیف

  • کد خبر : 6337
  • 14 دی 1400 - 9:48
صرفه جوئی ۸۲ میلیارد ریالی با انجام تعمیرات و بازسازی تابلوهای فشار ضعیف
محمد اسماعیل هنرمند مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان برنامه های مدون برای تعمیرات و بازسازی تابلوهای فشار ضعیف و نتایج مثبت آن در سطح استان را ارائه داد.

به گزارش انطباق ،وی خاطر نشان کرد: این تعمیرات در قالب انعقاد قراردادهای پیمانکاری در سطح شرکت صورت پذیرفته و در سال ۱۳۹۹ طی ۳۰ قرارداد منعقده با پیمانکاران، ۱٫۵۰۰ دستگاه تابلو برق با اعتباری معادل ۱۰٫۹۲۳ میلیون ریال مورد تعمیر و بازسازی قرار گرفت و مجموعا ۳۶۰ کیلووات صرفه جویی توان ناشی از رفع اتصالات سست را به همراه داشت.

هنرمند گفت: در ۹ ماه سال ۱۴۰۰ نیز تا کنون ۲۷ قرارداد با پیمانکاران مربوطه منعقد شده است و طی آن ۸۱۰ دستگاه تابلو برق با اعتباری معادل ۷٫۴۶۴ میلیون ریال مورد تعمیر و بازسازی قرار گرفت و  تا کنون مجموعا موجب ۲۰۰  کیلووات صرفه جویی توان ناشی از رفع اتصالات سست شده است.

مدیرعامل توزیع برق گیلان افزود: مجموعا با انجام این اقدامات از آغاز سال ۹۹ تا پایان آذر ماه سال جاری ۲۳۱۰ دستگاه تابلو برق در سطح استان با اعتباری برابر ۱۸٫۳۸۷ میلیون ریال تعمیر شده است تا پایداری برق برای مشترکین حاصل شود.

 وی تاکید کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا کنون تعمیرات تابلوهای توزیع برق سطح استان موجب صرفه جویی ریالی ۸۲۴۵۵ میلیون ریالی شده است، افزایش ۲۰درصدی پایداری الکتریکی و مکانیکی تابلوهای فشارضعیف سطح شرکت از طریق انجام این تعمیرات حاصل شده است، همچنین آچارکشی و اصلاح حدود ۱۸۵۰۰ اتصال سست در تابلوهای فشارضعیف منجر به جلوگیری از اتلاف ۵۶۰ کیلووات توان شده است.

هنرمند اظهار داشت: فرآیند بازسازی تابلوهای فشارضعیف مستعمل انبار مرکزی از سال ۹۸ در سطح شرکت آغاز شده و در قالب انعقاد یک قرارداد ۱۰۰۰ میلیون ریالی منجر به بازسازی ۸۵ دستگاه تابلوی فشارضعیف در محل کارگاه پیمانکار شده است و از نیمه دوم سال جاری نیز با توجه به استقرار یک تکنسین فنی در انبار مرکزی، مدل اجرایی فرآیند به شکل بازسازی در محل انبار مرکزی تغییر یافته و در حال اجرا می باشد.

مدیرعامل توزیع برق گیلان در پایان گفت: بسیاری از تاسیسات توزیع برق در سطح استان با توجه به شرایط آب و هوایی گیلان و رطوبت بالا با قدمت و فرسودگی بالا مواجه هستند و تمامی تلاش مجموعه توزیع برق گیلان بر کاهش مشکلاتی از این قبیل است تا این شرکت بتواند برق پایدار و مطمئن در اختیار مردم شریف استان قرار دهد.

لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=6337

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.