• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
4
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛

تامین غذای سالم محور توسعه است

  • کد خبر : 24706
  • 03 آبان 1403 - 12:13
تامین غذای سالم محور توسعه است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اهمیت غذا، گفت: محور توسعه، انسانی سالم و شرط داشتن انسان سالم، غذای سالم است.

به گزارش انطباق نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب‌دا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان پیش از ظهر امروز در گردهمایی فصلی معاونان غذا و دارو و مدیران کلام منطقه یک کشوری با اشاره به اهمیت غذا، اظهار کرد: محور توسعه انسانی سالم و شرط داشتن انسان سالم، غذای سالم است.

وی فشار خون و چاقی را از عمده مشکلات استان‌های شمالی دانست و افزود: مصرف غذای سالم و با اصالت غذایی استاندارد بهداشتی به سلامت انسان و جامعه کمک می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر ارجحیت «نظارت بر دخالت» در امور سلامت مردم، گفت: بیشتر تلاش و توجه ما در حوزه تامین دارو و تجهیزات باید نظارت بر ارایه خدمات باشد.

دکتر آشوبی با اشاره به افزایش نرخ ارز، خاطرنشان کرد: این افزایش نرخ ارز در افزایش قیمت تمام شده تجهیزات پزشکی موثر بوده و یک چالش اساسی به حساب می‌آید.

وی گردهمایی معاونان غذا و دارو را در رفع چالش‌های دارو، غذا، تجهیزات و مکمل‌ها موثر دانست و گفت: اتخاذ تصمیمات معقولانه، کارشناسانه و متناسب با شرایط کشور توسط معاونان غذا و دارو کلان منطقه یک موثر و رافع چالش‌ها خواهد بود.

لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=24706

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.