• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
12
آقای عارف! درباره علت حضور پسرتان در جلسه رسمی دولتی، خیلی روشن توضیح بدهید

محمد فاضلی: آبرو پیش مردم گرو نگذاشتیم که امثال پسر آقای عارف در دولت جولان بدهند

  • کد خبر : 23975
  • 10 شهریور 1403 - 21:11
محمد فاضلی: آبرو پیش مردم گرو نگذاشتیم که امثال پسر آقای عارف در دولت جولان بدهند
محمد فاضلی نسبت به حضور حمیدرضا عارف فرزند معاون اول در جلسه معارفه وزیر صمت انتقاد کرد و نوشت: امثال من آبرو پیش مردم گرو نگذاشتیم که امثال او در متن و حاشیه دولت جولان بدهند.

به گزارش انطباق، فاضلی  در این باره نوشت: «‏آقای عارف! درباره علت حضور پسرتان در جلسه رسمی دولتی، خیلی روشن توضیح بدهید.

وی افزود: اگر بساط این گونه حضور‌ها – به هر دلیلی – و مداخلات امثال این آقازاده جمع نشود، عاقبتش بی‌آبرویی برای دولت است. امثال من آبرو پیش مردم گرو نگذاشتیم که امثال پسر آقای عارف در متن و حاشیه دولت جولان بدهند.»

گفتنی است که حضور فرزند حاشیه ساز عارف در جلسه معارفه وزیر صمت در کنار مشاور معاون اول رئیس جمهور انتقادهای گسترده ای را در پی داشته است. برخی نیز با کنایه به عارف از روابط فرزند وی با مشاور معاون اول رئیس جمهور انتقاد کرده اند.

فرزند عارف همان کسی است که پیش از این با طرح “ژن برتر” حاشیه ساز شده بود
لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=23975

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.