• امروز : جمعه - ۲۴ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 15 - رمضان - 1446
  • برابر با : Friday - 14 March - 2025
10
مدیرکل صمت گیلان در جلسه کمیسیون نظارت:

کمیسیون نظارت با افزایش نرخ قالیشویی، خشکشویی و پنچرگیری‌ها مخالفت کرد

  • کد خبر : 14353
  • 14 اسفند 1401 - 12:57
کمیسیون نظارت با افزایش نرخ قالیشویی، خشکشویی و پنچرگیری‌ها مخالفت کرد
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در جلسه کمیسیون نظارت مرکز استان گفت: قاطعانه با هر نوع تخلف به ویژه گرانفروشی و کم فروشی در بازار عیدانه برخورد گردد.

به گزارش انطباق ،تیمور پورحیدری در پانزدهمین جلسه کمیسیون نظارت مرکز استان اظهار داشت: کلیه ظرفیت‌ها و امکانات برای کنترل نظارت بازار و برخورد با اخلالگران بازار بسیج می‌شوند.

وی با تاکید بر لزوم تعادل بازار و نظارت گسترده و چندجانبه تصریح کرد: بازاریان و کسبه همواره با مردم همراه و همدل بوده‌اند و در این شرایط دشوار اقتصادی نیز شرایط معیشتی مردم را درک نموده و اجناس را در آستانه فرا رسیدن سال نو و ماه مبارک رمضان با تخفیف ویژه عرضه نمایند.

رئیس کمیسیون نظارت مرکز استان اولویت نخست را رصد و نظارت میدانی بر اقلام اساسی دانست و گفت: متاسفانه برخی افراد سودجو همه چیز را به پای افزایش قیمت دلار می‌گذارند و از فضای روانی ناشی از آن سوء استفاده می‌کنند که قطعاً در این ایام پیش رو با برخورد ضربتی و قاطع نهادهای نظارتی در قالب گشت مشترک مواجه خواهند شد.

به گفته دکتر پورحیدری ۳۰ تیم و اکیپ بازرسی فقط در شهرستان رشت تشکیل شده و سایر شهرستانها هم برنامه گشت مشترک بین شهرستانی دارند که شبانه روز پاسخگوی شکایات تلفنی سامانه ۱۲۴ هستند و به صورت میدانی و گسترده در بازار حضور خواهند داشت.

مدیرکل صمت گیلان با بیان اینکه با درخواست افزایش نرخ خدمات اتحادیه‌های قالیشویی، خشکشویی و پنچرگیری مخالفت گردید گفت: با توجه به فضای حاکم بر بازار و در راستای کاهش فشار بر مردم با تصویب هرگونه افزایش نرخ در کمیسیون نظارت استان مخالف هستیم و هیچ درخواست افزایش نرخی را نمی‌پذیریم

لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=14353

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.