• امروز : چهارشنبه - ۶ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 27 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 26 March - 2025
2
استاندار گیلان اعلام کرد؛

پرواز رشت به تهران هر روز برقرار است | جایگاه سوم گیلان در تردد بین شهری

  • کد خبر : 27300
  • 03 فروردین 1404 - 21:28
پرواز رشت به تهران هر روز برقرار است | جایگاه سوم گیلان در تردد بین شهری
استاندار گیلان با اشاره به ورود بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر به استان از ۲۵ اسفندماه گذشته تاکنون گفت: برابر جمعیت گیلان مسافر وارد استان شده‌است.

به گزارش انطباق، هادی حق شناس ظهر امروز (یکشنبه) در نشست شورای معاونان جمعیت هلال احمر گیلان و در ارتباط تصویری با رئیس جمعیت هلال احمر کشور اظهار داشت: این تعداد مسافر در شرایطی وارد گیلان شد که در ۲۴ ساعت گذشته در برخی از مناطق گیلان نزدیک ۱۰۰ میلمیتر باران باریده‌است.

وی با اشاره به مشکلات ترافیکی و خدمات رسانی در شرایط بارانی اضافه کرد: اگر دستگاه‌ها در چنین شرایطی هوشیاری کامل و لازم را نداشته باشند، مشکلات دیگری برای استان ایجاد خواهد شد.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه تاکنون نزدیک ۶۳۰ هزار خودرو وارد گیلان شده‌است، اظهار کرد: پیش بینی می‌شود با مساعد شدن شرایط جوی طی روزهای آینده مسافران بیشتری وارد استان شوند؛ گیلان با همکاری هلال‌احمر و سایر دستگاه‌های مرتبط برای ورود گردشگر به استان آمادگی دارد.

حق شناس با اشاره به راه‌اندازی نخستین ایرلاین بومی گیلان در اواخر سال گذشته بیان کرد: این ایرلاین به نام گیلان هر روز از ساعت ۷:۳۰ صبح از رشت به تهران رفته و ۱۱:۳۰ بر می گردد، ضمن اینکه قطار اتوبوسی با صندلی مشابه هواپیما در روزهای ۲، ۳ و ۴ ، ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ فروردین برای ورود مسافر به گیلان فعال شده‌ است.

وی در ادامه با بیان اینکه گیلان در تردد بین شهری بعد از تهران و البرز در جایگاه سوم کشوری قرار دارد، ابزار امیدواری کرد تا با رعایت توصیه‌های پیشگیری از حوادث ترافیکی در سال جاری شاهد حوادث تلخ نباشیم.

استاندار گیلان با قدردانی از تلاش‌های امدادگران و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر برای خدمات رسانی در حوادث مختلف از جمله سیل، زلزله و …. اظهار داشت: نیروهای هلال احمر با لباس خوشرنگ در امدادرسانی حوادث حضور فعال و موثری دارند.

حق شناس بیان کرد: مجموعه هلال‌احمر و نیروهای فعال آن در گیلان مایه آرامش مردم و مسافران در این ایام هستند.

همچنین حق شناس عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد خدمات سفر گیلان که با حضور انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در استانداری برگزار شد؛ اظهار داشت: با توجه اعلام کاهش بارندگی از عصر سه شنبه، شاهد موج دوم سفرهای نوروزی خواهیم بود؛ لذا بر این اساس باید نظارت‌ها تشدید و و مشکلات گردشگران مرتفع شود.

استاندار گیلان اظهار کرد: ۵۰ درصد تخت های دیالیز استان به گردشگران اختصاص یافته و ۴۸۸ زایمان از ابتدای سال جدید در استان رخ داده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۶۰ درصدی را نشان می دهد و این نشان دهنده افزایش حضور گردشگران در استان است که باید مورد توجه قرار گیرد.

لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=27300

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.