به گزارش انطباق، در این نشست مدیران و اعضای شرکت جهش پرداز آینده به تبیین رویکرد هوشمند سازی کیاشهر با حضور کیاشهروندان پرداختند و محور فعالیت خود را بر پایه ، کیاشهروندان ؛ کیاکارت و همکاری با کسب و کارهای محلی عنوان کردند.
مدیران این شرکت که پایه و اساس طرح خود را عملیات بانکی و استفاده از رسوب مالی بانکی در پروژه های شهری عنوان کردند به قابلیت های صدور کیا کارت برای کیاشهروندان و نصب اپلیکشن آن و استفاده از مزایای کیا کارت مطالبی را مطرح کردند.
یکی از کارشناسان شرکت جهش پرداز آینده درباره قابلیت های کیا کارت در بخش های ظاهر خاص، شخصی سازی ، طبقه بندی و عضو شتاب و هم چنین بستر سازی دیجیتال جهت برگزاری رویدادهای اجتماعی ، ارائه خدمات ارزشمند از طریق کیا کارت ، اختصاص دادن سود خرید یا تراکنش به خود یا برای ارتقای سطح شهر در انجام پروژه ها و نگاهی به آینده با خدماتی که در راستای هوشمند سازی به کیاشهر وندان ارائه می شود به تبیین هریک از آنها پرداخت.
در این نشست امام جمعه ، بخشدار ، شهردار و جمعی از بازاریان و رسانه ها به دیدگاه و طرح موضوع درباره شکل گیری ، اطمینان از ماهیت ماهوی کیا کارت ، شیوه به کارگیری از پتانسیل ها موجود در کیاشهر ، ضمانت اجرایی طرح هوشمند سازی برای کیاشهروندان در موافقت و مخالفت موضوعاتی را مطرح و مدیران شرکت به سوالات طرح شده پاسخ دادند.
قرار شد در ادامه، نشست های تخصصی دیگری با کارشناسان رسانه ای، حوزه شهری و بازار برای بررسی ابعادآن و چگونگی مشارکت کیاشهروندان در هوشمند سازی کیاشهر برگزارشود.