• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
5
طی حکمی از سوی مصطفی سالاری؛

یک گیلانی سرپرست اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی شد

  • کد خبر : 26143
  • 23 دی 1403 - 21:06
یک گیلانی سرپرست اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی شد
مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در حکمی «فرشاد نوروزپور» را به عنوان سرپرست اداره کل روابط عمومی این سازمان منصوب کرد.

 به گزارش انطباق، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در حکمی «فرشاد نوروزپور» را به عنوان سرپرست اداره کل روابط عمومی این سازمان منصوب کرد.

در حکم مصطفی سالاری خطاب به نوروزپور آمده است: نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست اداره کل روابط عمومی منصوب می‌شوید.

در این حکم تصریح شده است: امیدوارم با توکل به خداوند متعال و توجه به منافع و مصالح سازمان، استفاده از تمام ظرفیت‌ها و سرمایه‌های انسانی متخصص و مجرب و همچنین اقدامات مبتنی بر رنامه‌ریزی و پایش عملکرد در راستای نیل به اهداف تبیین شده به ویژه اصول و سیاست‌های نظام جامع تامین اجتماعی و صیانت از حقوق شرکای اجتماعی سازمان اعم از بیمه شدگان بازنشستگان و کارفرمایان تلاش نمایید.

فرشاد نوروزپور پژوهشگر مقطع دکتری حقوق بین‌الملل (گرایش حقوق ارتباطات) و MBA گرایش مدیریت روابط‌عمومی و ارتباطات از دانشگاه تهران است.

نوروزپور پیشتر دبیر شورای اطلاع‌رسانی و ارتباطات سازمان تامین اجتماعی، عضو هیات مدیره شرکت دهکده ساحلی و عضو هیات مدیره موسسه فرهنگی آتیه سازمان تامین اجتماعی بوده است.

وی مدرس دانشگاه آزاد تهران مرکز و از روزنامه‌نگاران و مدیران باسابقه مطبوعات است و همچنین سابقه مشاوره و مدیریت در موسسات، نهادها و سازمان‌های مختلف دولتی و غیردولتی و نیز تالیف دو عنوان کتاب و چند مقاله پژوهشی را در کارنامه دارد

لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=26143

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.