• امروز : چهارشنبه - ۲۲ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
6
رییس اتاق بازرگانی گیلان:

مسیر دریایی از گیلان هزینه حمل کالا را ۳۰ درصد کاهش می‌دهد

  • کد خبر : 26943
  • 04 اسفند 1403 - 23:09
مسیر دریایی از گیلان هزینه حمل کالا را ۳۰ درصد کاهش می‌دهد
رئیس اتاق بازرگانی گیلان اظهار کرد: مسیر دریایی از گیلان هزینه حمل و ترانزیت کالای تجار و بازرگانان را ۳۰ درصد کاهش می‌دهد

به گزارش انطباق، سامان نظری در پنل فرصت ها و محدودیت های توسعه تجارت ایران و فدراسیون روسیه در سومین نمایشگاه بین المللی اوراسیا اکسپو ۲۰۲۵ تهران گفت: منطقه آزاد انزلی بعنوان مهمتزین منطقه آزاد در حاشیه دریای خزر می‌تواند نقش کلیدی در ارتباط با ایران و اوراسیا ایفا کند.
وی افزود: طبق توافقنامه تجاری ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا ۸۶۰ قلم کالا شامل مخصولات کشاورزی، صنعتی ،  شیلاتی و مواد معدنی می‌تواند از پایانه صادراتی منطقه آزاد انزلی گیلان به کشورهای اوراسیا صادر شود. این پایانه با برخورداری از ظرفیت بسته بندی و سورتینگ محصولات می تواند صدور کالا به اتحادیه اقتصادی اوراسیا را تسریع کند.
وی اضافه کرد: ایجاد راه آهن رشت-آستارا نیز که از بزرگترین پروژه‌های حمل و نقل کشور است می تواند نقش مخوری در افزایش حمل و نقل کابا به کشورهای منطقه و اوراسیا داشته باشد.
وی تصریح کرد: محصولاتی که از گیلان میتوان به کشورهای اوراسیا صادر کردشامل چای،بدنج،مرکبات،زیتون و فندق و بادام زمینی است که مزیت بزرگی برای این استان محسوب می شود.
نظری اظهار کرد: یکی دیگر مزیت های برجسته استان گیلان صادرات محصولات شیلاتی مانند خاویاری، ماهیان پرورشی است که میتواند ارز آوری قابل توجهی برای این استان به ارمغان آورد. همچنین از این استان میتوان محصولات صنعتی، سلولوزی، فولادی، لوازم خانگی، لوازم خودرویی و … صادر کرد.

لینک کوتاه : https://entebaagh.ir/?p=26943

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.