اختصاصی انطباق- سرویس استانی: ابوالقاسم صفری سرپرست ۸ ماهه جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه به نظر می رسد علاقه زیادی به دیده شدن دارد! وی که در انتخابات میاندورهای مجلس سال ۱۴۰۰ شهرستان آستانه اشرفیه با سابقه مسئول مرکز جهاد دهستان دهشال وارد شده بود شانس خود را آزمود ولی در نهایت هفتم شد. اما همچنان دست از تلاش نکشید و با یکسری حمایت ها توانست به کرسی مدیریت جهاد کشاورزی آستانهاشرفیه برسد.
او که بیشترین دغدغهاش دیده شدن است، چه بستری مناسبتر از کانال روابط عمومی این اداره و گرفتن عکسهای متعدد با متنهای غلو آمیز واحترامگونه که نشان از یک روابط عمومی مبتدی دارد که در این راستا خود مدیر هم آشنایی به مفاهیمی ساده نگارشی و اصول حرفهای خبرنگاری نداشته و هدف اصلی آن در کنار انتشار اخبار، بزرگنمایی مدیر وقت است!
ظاهراً سرپرست محترم به همین کم بسنده کرده و ضعف ساختاری روابط عمومی اداره مطبوع که در عدم بروز رسانی سایت جهاد جلوهگر است و خبرهای درج شده در آن همچنان مربوط به مدیر سابق است برایش اهمیتی ندارد! و صرفا به یک کانال خبری اکتفا کرده و سایت رسمی جهاد کشاورزی آستانه که می تواند مرجع اصلی انتشار اخبار آن باشد کاملا از دور خارج شده است!
البته صفری مهمترین اولویتش دیده شدن است ولی دلخوشیاش فقط صفحه روابط عمومی جهاد نیست، نمای ساختمان اداره مطبوع در اولویت بعدی او میباشد! حذف درختان صنوبر موجود در محوطه اداره دلیلی بر این مدعاست.
شنیده های خبرنگار ما حاکی از آنست که بخش اعظم هزینه های اداره جهاد کشاورزی آستانه اعم از تغییر کاربری پارکینگ به حسینیه و جدول گذاری داخل محوطه و … توسط خیرین گمنام تامین شده حال سوال اینجاست مگر بعد از خیرین به نیازمندان و خیرین سلامت آیا خیر نوسازی جهاد هم داریم؟ اگر داریم به چه علت گمنام هستند؟!
وی که در کانال روابط عمومی خود مدعی توزیع بی سابقه کود در سال زراعی جاری شده یا با به کار بردن مفاهیم آگاه نیست یا نظارتی بر روابط عمومی خود ندارد! توزیع زیر ۵۰ درصدی (اوره۵۷ درصد، فسفره ۹درصد و پتاسه ۲۲درصد) کود طبق استعلامات ما، فاجعه ای بیش نیست چه برسد به اینکه مدعی شود مردم از توزیع بی سابقه کود رضایت دارند.
سرپرست جهاد کشاورزی در ۸ ماه مدیریت خود بر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه در حوزه عمرانی ضعیف عمل کرده است. طوری که طرح تجهیز روستای گیلده و لوخ این شهرستان به دلیل نقشهبرداری غلط اجرا نشد و این موضوع درحالی است که در سایر شهرستانها لاینینگ، طرح تجهیز اراضی و لولهگذاری به نحو مطلوبی انجام شده است.
شهرستان آستانهاشرفیه با ۲۵۰۰هکتار سطح زیر کشت بادام زمینی، قطب تولید بادام در گیلان و ۲۳۰۰۰ هکتار سطح زیر کشت برنج سومین شهرستان از لحاظ سطح زیر کشت میباشد حال باید از ابوالقاسم صفری پرسید پس از ۸ ماه مدیریت برنامه خاصی برای رونق بازار برنج و بادام در سطح شهرستان آستانه اشرفیه دارد؟!